Motivasjons-filmer

motivasjon film anbefaling

Her vil vi med jevne mellomrom legge til og anbefale en film vi føler vil kunne øke motivasjonen din. Dette er filmer som vi selv har sett og endt opp med en virkelig “dytt” på motivasjonen vår eller filmer som vi har fått anbefalt av andre med nettopp dette formålet.

Det er utrolig spennende å se hvor vi kan hente både inspirasjon og motivasjon fra om vi bare leter på riktig plass. Motivasjon finnes absolutt overalt og dette vil vi vise gjennom å dele noen filmer, for finnes motivasjon i en film, finnes også motivasjon andre steder.

Ved å gjøre dette håper vi på å inspirere andre til å benytte seg av alle kilder, uansett om det er artikler, film, bøker eller mennesker til å få mer motivasjon. Motivasjon er tross alt noe som mange av oss føler at vi mangler, enten det er i hverdagen vår, i sammenheng med jobb, motivasjon til å gjøre noe nytt eller noe helt annet. Vi vil hver gang skrive litt om filmen i form av handling, skuespillere osv. I tillegg vil vi også nevne hva det nettopp er i filmen som kan gi motivasjon og selvsagt legge med et klipp eller trailer til filmen.

Vi håper også at du vil ta imot våre filmtips og gjerne komme med tilbakemeldinger om du fikk en økt følelse av motivasjon etter å ha sett de. Vi tar også mer enn gjerne imot flere tips til filmer vi kan nevne her, uansett om det er norske filmer, store filmer, små filmer, dokumentarer, kortfilm, internasjonale filmer eller annet. Her vil vi legge ut alt vi føler har motivert oss eller kan være med på å motivere andre.